Metos – vi hjälper professionella kök att lyckas

Metos är en pålitlig partner för professionella kök, och vi strävar efter att hjälpa dem att lyckas. Våra hållbara utrustningslösningar och tjänster täcker hela livscykeln för kök i olika sammanhang, oavsett om det är en restaurang, ett kafé, en personalrestaurang, produktionskök, centralkök eller storkök.

Kombinera hållbara utrustning och optimerade processer för professionella kök till en effektiv och hållbar helhet. Med vår hjälp är de professionella köken en kombination av effektivitet och välbefinnande, så att kökspersonalens arbetsmiljö utgör en fungerande och trivsam helhet. 

Under de senaste hundra åren har Metos utvecklat professionella kök och förbättrat deras effektivitet. Vår kompetens finns tillgänglig för våra kunder under hela livscykeln för professionella kök och enskilda apparater. Vi kallar detta för “Kitchen Intelligence”, och det är en del av vårt åtagande att hjälpa våra kunder att lyckas.
 

Webbutiken

Beställ högklassig utrustning för ditt professionella kök snabbt direkt i vår webbutik! I webbutiken hittar du vårt urval, de senaste produkterna och gällande priser. Ta också en titt på de förmånliga Outlet-produkterna.
Till webbutiken

Våra tjänster

Våra tjänster stöder en effektiv och hållbar verksamhet i professionella kök i alla stadier av livscykeln. Vårt gemensamma mål är ett professionellt kök som fungerar effektivt, ekonomiskt, tryggt och miljövänligt.
Läs mer

Utvalda produkter i webbutiken

Listpris 5 693,00 kr

Underhåll

Vi tar hand om ditt kök. Beställ underhåll genom att fylla i formuläret eller ring vårt underhållsnumren: 
Stockholm 08-775 8598 
Göteborg 031-707 7510
Malmö 040-680 1531
Övriga landet 020-479 823
Läs mer
Beställ underhåll

Aktuellt

Tio förslag för att spara energi i professionella kök

Regelbundet underhåll har en viktig uppgift: att säkerställa verksamhetens kontinuitet i det professionella köket

Håll dina professionella köksmaskiner i toppskick - spara pengar och vår planet

Det moderna professionella köket är hållbart och flexibelt

Hållbarhet är en viktig del av vår affärsstrategi – vi erbjuder våra kunder högklassiga, hållbara tjänster och produkter som täcker hela livscykeln och som grundar sig på en kontinuerlig utveckling mot en mer hållbar framtid. Vi utvecklar vår verksamhet och våra tjänster under livscykeln så att vi själva och våra kunder ska ha en så liten miljöpåverkan som möjligt. Kundens behov är alltid utgångspunkten för våra tjänster. Vårt varumärke innehåller ett löfte om att vi stöder våra kunder i alla stadier av kökets livscykel.

Lär känna oss

Jobba hos Metos

Hur är Metos som arbetsgivare? Vi har cirka 70 anställda i Sverige. Våra anställda berättar om hur det är att jobba hos Metos.

Läs mer

Hållbarhet

Vi erbjuder våra kunder högklassiga, hållbara tjänster och produkter som täcker hela livscykeln och som grundar sig på kontinuerlig utveckling mot en mer hållbar framtid.

Läs mer

Lokal och internationell

Vi är både en lokal och en internationell aktör. Vårt expertnätverk omfattar hela landet och vi kan betjäna dig lokalt.

Läs mer

Service för professionella kök under hela livscykeln

Vi är din partner under hela livscykeln för det professionella köket. Vårt gemensamma mål är ett professionellt kök som fungerar effektivt, ekonomiskt, tryggt och miljövänligt. Det här är utgångspunkten när vi planerar våra tjänster. Tjänsterna omfattar val av utrustning som passar just ditt kök, installation av utrustningen, träning för att använda den, regelbundet underhåll och reparation samt återvinning när utrustningen når slutet av sin livscykel. Med hjälp av våra tjänster fungerar ditt professionella kök smidigt, hållbart och säkert.
”Vi behöver hjälpa våra kunder att lyckas med utmaningar som omgivningen skapar.”
- Sami Kuparinen, vd

 Metos webförsäljning

Du kan beställa enskild utrustning i vår webbutik och genom vår försäljning, där våra kunniga försäljningsexperter betjänar dig. Vår försäljningen hjälper dig i frågor om produkterna, telefonnummer från länken nedan och per e-post på adressen offert@metos.se